TORQEEDO PERÄMOOTTORI CRUISE 10.0 TS TOR-1243-00

TORQEEDO PERÄMOOTTORI CRUISE 10.0 TS

TOR-1243-00 | Tilaustuote

Tehopakkaukset ulkoisella akulla
Cruise 10.0 -moottorista löytyy vaihtoehto moniin tarpeisiin ja projekteihin. Moottori on varustettu käsiohjauskahvalla, ja rikipituuksista löytyy 3 vaihtoehtoa (S, L ja XL). Veneen ja valitun akuston kokonaispainosta riippuen myös liukunopeudet tulevat kyseeseen, sillä moottori on varustettu kavitaatiolevyllä ja sähkökipillä perinteisten perämoottorien tapaan. Akuston toteutus tapahtuu joko Torqeedon tehokkailla ja kevyillä Power-akuilla (Lithium) tai huokeammilla mutta painavammilla lyijyakuilla.
Käyttötarkoituksen mukaan
Cruise 10.0 -mallit tarjoavat Torqeedon tehokkaimman käsiohjattavan perämoottoriratkaisun, jossa voidaan vielä hyödyntää vapaasti valittavia akkuja sarjaan ja rinnan kytkemällä. Akkujen valintaan vaikuttaa kustannusten lisäksi veneen kantavuus ja käyttötarkoitus. Liukunopeuksia tavoiteltaessa akuston keveys on prioriteetti, jolloin lithium-akusto on loogisin, mutta arvokkaampi ratkaisu. Uppoumanopeuksien ollessa kyseessä, myös edullisemmat, mutta huomattavasti raskaammat lyijypohjaiset vapaa-ajan akut tulevat kyseeseen.
Edistykselliset ominaisuudet
Torqeedo Cruise 10.0 muistuttaa hyvin paljon oikeaa, perinteistä bensaperämoottoria – niin rakenteellisesti kuin suorituskyvyltään. Rikipituudet ovat kiinteät (S, L ja XL) ja potkurin ja moottorin välissä on vaihteisto. Lisäksi sen moottori on konstruktioltaan todella kestävä, perustuen hiiliharjattomaan rakenteeseen neodyymimagneeteilla. Moottorin suojana on vahva kevytmetallinen kuori. Käyttöjännite on tehoon nähden ilahduttavan matala, vain 48 V. Akusto ei sisälly hintaan, ja se tulee toteuttaa tapauskohtaisesti Lithium-akuilla tai esim. vapaa-ajan lyijyakuin. Jatkuva GPS-yhteys ohjauskahvan LCD-näyttöön yhdistettynä pitää kuljettajan ajan tasalla mm. nopeudesta ja akkujen varaustilanteesta.

  11390.00 € 9185.48 € alv. 0%  

Cruise 10.0 tekniikka
Moottoriteho: jatkuva 10 kW, hetkellinen 12 kW
Paino alkaen 59.8 kg, ilman akustoa
Neodyymimagneetein varustettu hiiliharjaton moottori
Kestävä runkorakenne
Tukevalla kevytmetallikuorella suojattu moottori
Suuren työntövoiman ja hyötysuhteen takaava vaihteisto.
IP67-luokituksen vedenkestävyys
GPS-yhteys ja LCD-näyttö ohjauskahvassa tai kaukohallintalaitteessa
Kahvaohjaus LCD-näytöllä.
Rikipituudet S 38,5cm, L 51,2cm ja XL 63,9cm
TorqTrac–lisävarusteella moottorin data myös matkapuhelimen näytölle
Käyössä päästötön ja huoltovapaa
Saksalaista laatua 2 vuoden takuulla