KELLUVA IMULETKUYKSIKKÖ 9679745-01

KELLUVA IMULETKUYKSIKKÖ

9679745-01 | Varastossa

Puhtaan pintaveden hyödyntämiseen
Käytätkö paljon aikaa kaivossa tai säiliössä olevan pumpun imusuodattimen puhdistamiseen? Syynä on todennäköisesti pohjalla oleva sakka.

GARDENA tarjoaa tähän loistavan ratkaisun: ainutlaatuisella suodatinjärjestelmällä varustettu kelluva imuyksikkö on säädettävä lisävaruste, joka ehkäisee pumpun likaantumista. Toisin kuin muut markkinoilla olevat vastaavat suodatintuotteet, GARDENAn kelluva imusarja on suunniteltu kellumaan veden pinnalla. Vettä ei oteta pohjasta, vaan suoraan vedenpinnan alapuolelta, jossa ei ole kelluvia likahiukkasia. Tämä fiksu menetelmä varmistaa, että pumpun imevä vesi on puhtainta mahdollista, nikä estää pumpun tukkeutumisen lian vuoksi.

Haluatko korvata perinteisen imuletkuliittimen tällä tuotteella? Integroidun takaiskuventtiilin ansiosta sarja on tarvittaessa nopea ja helppo liittää, koska se sopii melkein kaikkiin imuletkulla varustettuihin pumppuihin. Sarja sopii ihanteellisesti kodin ja puutarhan painevesipumppuihin sekä painevesiyksiköihin, koska vesi on aina käytettävissä heti ilman, että järjestelmää tarvitsee täyttää uudelleen. Onko sinulla jo GARDENAn uppopainepumppu valinnaisella imuliitännällä tai onko se hankintalistallasi? Tämä sarja on optimaalinen lisävaruste. Vankan messinkisen letkunliittimen ja letkunkiristimen ansiosta se on helppo liittää kaikkiin saatavilla oleviin 25 mm:n (1”) imuletkuihin.

Ota kaikki irti pumpun paremmasta suojaamisesta ja rentoudu – GARDENAn innovatiivinen kelluva imuyksikkö hoitaa työnsä luotettavasti ja helpottaa jokapäiväistä elämääsi.

Tekniset tiedot
Viitenro 1417-20
EAN-koodi 4078500047944

  39.90 € 32.18 € alv. 0%  

Tekniset tiedot
Tuotteen koko, pituus 18 cm
Tuotteen koko, leveys 15.5 cm
Tuotteen koko, korkeus 15 cm