GARDENA AKKUPAINEPESURI AQUACLEAN 24/18V P4A SIS AKKU + LATURI 9704891-01

GARDENA AKKUPAINEPESURI AQUACLEAN 24/18V P4A SIS AKKU + LATURI

9704891-01 | Tilaustuote

Tehokas, monipuolinen ja liikuteltava ratkaisu puhdistamiseen - osa akkutuotesarjaa
GARDENA AquaClean 24/18V P4A -sarja on kehitetty puutarhanomistajille. Se on helposti liikuteltava kompakti akkukäyttöinen painepesuri, jonka mukana toimitetaan monia lisätarvikkeita. Monikäyttöinen painepesuri on varustettu akun varauksen LED-näytöllä ja kolmella tehoasetuksella (9, 14 ja 24 baaria). Laite sopii erinomaisesti moniin pesutehtäviin: 24 baarin tehoasetuksella puhdistat esimerkiksi autot, polkupyörät ja roska-astiat. Painetta voidaan tarvittaessa laskea 14 baariin tai Soft-Clean-tilaan asti. Soft-Clean-tila (9 bar) on erityisen hellävarainen ja soveltuu erinomaisesti herkille materiaaleille ja helposti vahingoittuville kohteille. Alempi paine pidentää myös akun käyttöaikaa. Painepesurin toiminta-aika on 38, 20 tai 16 minuuttia riippuen valitusta tehosta. Keskipainepesuri kuuluu uuteen 18 V:n POWER FOR ALL -akkujärjestelmään. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi maailman johtavien valmistajien välisistä akkukonsepteista, ja se tarjoaa laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia pihalle ja puutarhaan. Pitkän akunkeston ansiosta voit puhdistaa kohteet perusteellisesti ja ilman taukoja. Ready-to-Use-sarjan mukana tulevaa ladattavaa akkua voidaan käyttää kaikissa POWER FOR ALL ALLIANCE -konseptiin kuuluvissa laitteissa. 18 V:n 2,5 Ah:n akku latautuu nopeasti. Sarjaan kuuluu kolme erilaista suutinta. Suuttimien avulla suihkutuskulmaa voidaan säätää 15 tai 40 asteeseen, ja jokaista suutinta voidaan kääntää täydet 360 astetta suihkuvarteen nähden, mikä helpottaa käyttöä. 0 asteen pistesuutin soveltuu erinomaisesti pienten kolojen ja nurkkien tehokkaaseen puhdistukseen. Sarjaan kuuluu viiden metrin imuletku, jossa on suodatin, koho ja liitin. Vesi voidaan kytkeä painepesuriin Original GARDENA System -hanaliittimen kautta. Vaikka AquaCleania ei olekaan liitetty sähköverkkoon, se on niin tehokas, että se pystyy imemään vettä jopa 2 metrin syvyydestä, sillä sen automaattinen imutoiminto siirtää vettä 250 litraa tunnissa. AquaClean on järkevästi suunniteltu, helppo käsitellä ja painaa vain 1,5 kg ilman akkua. Näin sitä on mukava käyttää pidemmänkin aikaa olipa sitten kyseessä auton, polkupyörän, terassin tai puutarhakalusteiden puhdistus. AquaClean 24/18V P4A -sarjaan kuuluu lyhyt ja pitkä suutin, jotka tarjoavat entistäkin parempaa joustavuutta ja ergonomiaa.

Tekniset tiedot
Viitenro 14800-20
EAN-koodi 4078500053471

219.90 € 177.34 € alv. 0%

GARDENA AquaClean 24/18V P4A on helposti liikuteltava, kompakti akkukäyttöinen painepesuri, jonka mukana toimitetaan monia lisätarvikkeita. Monikäyttöisessä painepesurissa on akun varaustilan LED-näyttö ja kolme tehoasetusta (9, 14 ja 24 baaria). 4 baarin tehoasetuksella esimerkiksi auton, polkupyörän ja roska-astian puhdistaminen käy sujuvasti. Painetta voidaan tarpeen tullen laskea 14 baariin tai Soft-Clean -tilaan asti. Soft-Clean -tila (9 bar) on erityisen hellävarainen ja soveltuu herkille pinnoille. Alhaisempi paine pidentää myös akun käyttöaikaa. Painepesurin toiminta-aika on 38, 20 tai 16 minuuttia riippuen valitusta tehosta. Painepesurissa käytetään uutta 18 V:n POWER FOR ALL -akkujärjestelmää. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi maailman johtavien valmistajien välisistä akkukonsepteista, joka tarjoaa laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia pihalle ja puutarhaan. Akun pitkän keston ansiosta kohde voidaan puhdistaa perusteellisesti ja ilman taukoja. Sarjan mukana tulevaa ladattavaa akkua voidaan käyttää kaikissa POWER FOR ALL ALLIANCE -konseptin akkutuotteissa.

Tuotteen mukana toimitetaan kolme erilaista suutinta, joiden avulla suihkutuskulmaa voidaan säätää 15 tai 40 asteeseen. Suuttimia voidaan kääntää täydet 360 astetta suihkuvarteen nähden. 0 asteen pistesuutin soveltuu erinomaisesti pienten kolojen ja nurkkien tehokkaaseen puhdistamiseen. Sarjaan kuuluu 5 metrin imuletku, jossa on suodatin, koho ja liitin. Vesi voidaan kytkeä painepesuriin Original GARDENA System -hanaliittimen kautta. Vaikka AquaCleania ei liitetä sähköverkkoon, se on niin tehokas, että se pystyy imemään vettä jopa 2 metrin syvyydestä. Sen automaattinen imutoiminto siirtää vettä 250 litraa tunnissa. Käytössä näppärä AquaClean painaa vain 1,5 kg ilman akkua. AquaClean 24/18V P4A -sarjaan kuuluu lyhyt ja pitkä suutin, jotka lisäävät käytön monipuolisuutta.

  • Jännite: 18 V P4A (2021 Eteenpäin)

Muut tiedot
GARDENA-takuu 2 years (3 years with registration)