CRAMER RM2700 ROBOTTILEIKKURI 2700M2 2503486

CRAMER RM2700 ROBOTTILEIKKURI 2700M2

2503486 | Varastossa

tRobottiruohonleikkuri 2700m²
RM2700 on täysin automatisoitu robottiruohonleikkuri, joka on suunniteltu suuriin, jopa 2700 m²:n puutarhoihin. Täydellä 2G/4G-yhteydellä Cramer Connect -sovelluksen kautta voit helposti hallita leikkausaikatauluja ja seurata robotin tilaa ilman, että sinun tarvitse enää leikata. Turvallisuutta ajatellen, suunniteltu RM2700 sisältää integroidun nostotunnistimen, joka pysäyttää terät automaattisesti sekä törmäystunnistimen, joka tunnistaa esteet.

  1990.00 € 1604.84 € alv. 0%  

Cramer RM2700 – Robottiruohonleikkuri suurille pihoille
Ei enää pakokaasuissa rehkimistä! Istu alas ja katso kuinka nurmikonleikkuu sujuu itsestään lähes äänettömästi. 


Cramerin robottileikkurit ovat innovatiivisia, laadukkaita ja täynnä älykästä teknologiaa. Kaiken tämän lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä täysin päästöttöminä ja niiden käyttöikä on pitkä harjattoman moottorin ansiosta. 


Sano hyvästit renkaiden jäljille! Robottileikkurit seuraavat kehää ja ohjauslankoja eri etäisyyksillä renkaiden jälkien välttämiseksi. Nurmikkosi kuormitus on tämän ansiosta vähäistä ja nurmesi säilyy aina siistinä sekä rehevänä. Robottiruohonleikkurin etäohjaus puhelinapplikaation kautta varmistaa vaivattoman ja helpon käytön, voit esimerkiksi matkoilla ollessasi laittaa robotin leikkaamaan nurmen. Vastassasi on aina viimeisen päälle hoidettu nurmikko. 


Laite myös päivittää itse itseensä aina viimeisimmät saatavilla olevat päivitykset. GPS-seurannan ansiosta tiedät aina missä robottiruohonleikkurisi on ja, jos robottileikkuri poistuu ennalta määrätyltä nurmikkoalueelta, kuuluu siitä voimakas hälytys. Samaan aikaan saat lisäksi viestin älypuhelimeesi.
IPX5 -luokitus mahdollistaa laitteen helpon puhdistamisen esimerkiksi puutarhaletkun avulla. Robotin kuori on helposti irrotettavissa ilman työkaluja, jonka jälkeen voit pestä liat nopeasti ja vaivattomasti pois. 


Automaattiset säätunnistimet kertovat robotille, onko nurmikko sopiva leikattavaksi. Kovassa sateessa leikkuri palaa automaattisesti tukiasemaansa ja jatkaa leikkausta vasta olosuhteiden parannuttua, jotta jälki olisi ensiluokkaista. Leikkurin hiiliharjaton moottori varmistaa tehokkuuden ja huoltovapauden. Leikkuukorkeutta voi säätää helposti 20–60 mm välillä, juuri sille asetukselle, jonka itse haluat. 


Robotti suorittaa mäet aina 35 % kaltevuuteen asti. Laite soveltuu jopa 2700 м² alueelle. Veitsenterävät kaksoisterät liikkuvat vapaasti. Tämä tarkoittaa, että ne vetäytyvät automaattisesti osuessaan esteisiin, kuten pieniin kiviin tai piilossa oleviin juuriin. Robotti navigoi vaikeillakin reiteillä helposti törmäysantureiden avulla. Jopa kaksi ohjauslankaa (mukana) varmistaa, että leikkurisi pystyy selviytymään myös monimutkaisista puutarhoista ja 60 cm levyisistä kulkuväylistä.


Hanki itsellesi Cramer robottiruohonleikkuri ja käytä aikasi sinulle tärkeisiin asioihin.


Asennustarvikkeet: rajakaapeli, sinkilät ja liittimet myydään erikseen.

  • Työskentelyala < 2700 м²
  • Leikkuukorkeuden säätö 20-60 mm
  • Max. Kaltevuus 35%
  • Melutaso 60 dB
  • Leikkuuaika 70 min
  • Latausaika 100% 40 min
  • SIM-kortti Asennettu
  • SIM-kortti maksu 5 vuotta sisältyy (20 € / vuodessa