COOPOP SÄHKÖSKOOTTERI RUGGED 25KM/H LIME GREEN 10R254123

COOPOP SÄHKÖSKOOTTERI RUGGED 25KM/H LIME GREEN

10R254123 | Varastossa

Seikkailuhenkinen Rugged karkeammalla rengastuksella on kuin kotonaan maastossa. Led-valojen räväkkä säleikkö viimeistelee trendikkään kokonaisuuden.
Coopop Rugged 25 km/h on kevyt sähköajoneuvo, jota saa ajaa kaikenikäiset – ilman ajokorttia, rekisteröintiä tai vakuutusta.
Coopop Rugged sähkömopo on näppärä menopeli vauhdikkaaseen menoon. Sähkömopon akun lataat helposti ja turvallisesti tavallisesta pistorasiasta. Ajaminen on ympäristöystävällistä, melutonta ja todella helppoa, sillä esimerkiksi kytkintä tai vaihteita ei ole. Sähkömopon huoltokustannukset ovat erittäin pienet, sillä kuluvia huolto-osia on vähemmän kuin polttomoottorikäyttöisessä ajoneuvossa. Mopo on helppo ottaa myös mukaan esimerkiksi veneen, asuntovaunun tai tila-auton kyytiin, sillä mopo ei valuta bensaa tai öljyjä kuljetuksen aikana.
Coopop Rugged sähköskootterin huippunopeus on 25 km/h. Coopop Rugged mopoa on saatavilla monissa muodikkaissa ja pirteissä väreissä.
Trendikkäissä Coopop-sähköskoottereissa on laadukas LG:n tai Samsungin lithium-akku, kevyt ja kestävä alumiinirunko sekä pettämätön tyyli vakiovarusteena. Rohkea muotoilu ja räväkät värit tekevät Coopopista kesän erottuvimman kulkuneuvon. Paina Start-nappulaa ja olet valmis poppailemaan itsesi seikkailusta toiseen.

  2190.00 € 1766.13 € alv. 0%  

  • Ajoneuvoluokka: 25km/h kevyt sähköajoneuvo

Väri: Khaki, Musta, Oranssi, Sky Blue, Lime, White ja Dark green
Materiaali: Alumiini
Materiaalin tarkenne: Runko alumiiniputkea
Käyttäjän paino: max. 150 kg
Teho (W): 1 000
Kokoontaittuva: Ei
Maksiminopeus (km/h): 25
Näytön ominaisuudet: LCD-näyttö,mittaristo
Akun lisätiedot: Lithium-ion 48V 26,5 Ah, pikalukituksella irroitettava, latausaika 6 h, akun paino 9,4 kg
Arvioitu ajomatka yhdellä latauksella (km): max. 50 km
Jarrut: Levyjarrut
Moottorin tiedot: Sähkömoottori Coopop
Takuuaika: 2 vuotta
Etuvalo: LED
Käynnistys: Avaimeton
Paino (ilman akkua): 46 kg