Akku- ja sähkösahat

Akkukäyttöiset moottorisahat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ja niillä on useita etuja perinteisiin polttomoottorikäyttöisiin sahoihin verrattuna. Tässä on joitain syitä, miksi akkukäyttöinen moottorisaha voi olla houkutteleva vaihtoehto:

  • Helposti liikutettava ja hiljainen toiminta: Akkukäyttöiset moottorisahat ovat erittäin kannettavia, koska ne eivät tarvitse sähköverkkoon liitettyä virtalähdettä tai polttoainetankkia. Voit vapaasti liikkua puutarhassa tai metsässä ilman rajoituksia. Lisäksi ne toimivat hiljaisemmin kuin polttomoottorikäyttöiset sahat, mikä vähentää meluhaittoja ja tekee niistä miellyttävämpiä käyttää.
  • Ympäristöystävällisyys: Akkukäyttöiset moottorisahat eivät tuota pakokaasuja, joten ne ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Ne eivät myöskään aiheuta hajuja tai päästöjä, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi asutusalueilla tai suljetuissa tiloissa.
  • Käyttömukavuus: Akkukäyttöiset moottorisahat ovat yleensä kevyempiä ja helpommin hallittavia kuin polttomoottorikäyttöiset sahat. Niissä on ergonomiset kahvat ja vähemmän tärinää, mikä vähentää käyttäjän rasitusta ja mahdollistaa pidemmät työskentelyjaksot ilman väsymystä.
  • Helppokäyttöisyys ja huoltovapaus: Akkukäyttöiset moottorisahat käynnistyvät helposti ja niiden käyttö on intuitiivista. Ne eivät vaadi polttoaineen sekoittamista tai monimutkaista huoltoa, kuten polttomoottorikäyttöiset sahat. Akkujen kehittyessä myös niiden käyttöaika ja tehokkuus ovat parantuneet huomattavasti.
  • Monipuolisuus: Akkukäyttöiset moottorisahat tarjoavat monipuolisuutta eri projekteihin. Niitä on saatavana eri teräpituksilla ja tehokkuustasoilla, joten voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Ne soveltuvat hyvin pienempien puutöiden, kuten oksien leikkaamiseen, mutta myös keskikokoisiin tehtäviin, kuten puiden karsimiseen.

MILWAUKEE KETJUSAHA M18 FCHS35-122

4933479679 Varastossa
  1385.00 € 1116.94 € alv. 0%