GARDENA SILENO MINIMO 250 ROBOTTIRUOHONLEIKKURI 9704628-08

GARDENA SILENO MINIMO 250 ROBOTTIRUOHONLEIKKURI

9704628-08 | Rajoitettu saatavuus
629.90 € 507.98 € alv. 0%

Hiljainen, monipuolinen SILENO minimo 250 m² on ihanteellinen valinta pienelle ja monimuotoiselle nurmialueelle. Nurmikon koon ja leikkuuajat voi syöttää kätevästi älypuhelimella GARDENA Bluetooth® -sovelluksen avulla, joka myös opastaa käyttäjää ensiasennuksessa vaihe vaiheelta. SILENO on markkinoiden hiljaisimpia robottileikkureita ja sen melutaso, 57 dB (A), on luokkansa alhaisin, mikä takaa, ettei ruohon leikkaaminen häiritse edes naapureita.

Älykkäät ominaisuudet, kuten CorridorCut, varmistavat myös kapeiden väylien ja vaikeasti saavutettavien alueiden leikkaamisen. SensorControl puolestaan varmistaa tarkan tuloksen,  sillä robotti säätää leikkuutiheyden ruohon kasvun mukaan. SILENO minimo leikkaa vaivatta säällä kuin säällä, myös vesisateella. Pakkassensorin avulla robotti tunnistaa, jos maa on jäätynyt, jolloin se keskeyttää leikkaamisen nurmikon suojelemiseksi. EasyApp Control mahdollistaa asetusten valinnan Bluetooth®-yhteyden kautta jopa 10 metrin päästä.

Leikattava alue rajataan rajakaapelilla, ja hakukaapeli puolestaan ohjaa robottileikkurin automaattisesti hieman etäämmälläkin sijaitsevalle alueelle ahtaiden käytävien läpi ja lopulta tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan. Robottileikkuri toimii myös kaltevuudeltaan jopa 25 prosenttia kaltevassa maastossa. SILENO minimo voidaan tarvittaessa puhdistaa puutarhaletkulla pölystä ja hienosta ruohosilpusta. Tämän helpommaksi ruohon leikkaaminen ei tule!