GARDENA AKKUPUHALLIN. POWERJET 18-LI P4A AKULLA 9705128-01

GARDENA AKKUPUHALLIN. POWERJET 18-LI P4A AKULLA

9705128-01 | Rajoitettu saatavuus

Akkupuhallin, joka on tehokas, kevyt ja mukava käyttää - missä ja miloin tahansa
GARDENAn käyttövalmis akkukäyttöinen PowerJet 18V P4A -puhallin mahdollistaa puutarhan siistimisen joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti. Monikäyttöinen akkupuhallin soveltuu erinomaisesti kodin ja puutarhan siistimistehtäviin.
Puhallin tekee vaikutuksen paitsi älykkäällä ergonomisella muotoilullaan, myös erinomaisella puhallustehollaan. PowerJet puhaltaa pois lehdet, pienet oksat ja leikkuujätteen nopeasti ja tehokkaasti. Innovatiivinen suunnittelu ja korkea puhallusnopeus varmistavat, että puutarhasi näyttää hetkessä siistiltä ja hyvin hoidetulta. Puhallin puhaltaa minuutissa jopa 7,9 kuutiometriä ilmaa, joten sen puhallusteho on huippuluokkaa. Yhdellä latauksella puhdistat jopa 400 neliömetrin suuruisen alueen.

Voit säätää puhallusnopeutta käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan. Puhallin on kevyt, joten työskentely on erittäin helppoa ja miellyttävää myös silloin, kun ajat akun tyhjäksi. Yksi lataus riittää 13-23 minuutin käyttöön sen mukaan, mikä tehotaso on valittuna. Erinomaisen ergonomian ja painon jakautumisen ansiosta ranteet ja käsivarret eivät väsy käytön aikana. Selkeä LED-valo kertoo akun varaustason. Sarjaan kuuluu lisäksi erillinen tarkkuussuutin. Suutin parantaa puhaltimen ulottuvuutta, joten pystyt puhdistamaan tarkemmin myös puutarhan hankalat nurkat ja työskentelemään joustavammin. Tehokas, kompakti, kätevä GARDENA-akkupuhallin soveltuu siten erinomaisesti erilaisiin puhdistustehtäviin.

Akkukäyttöinen käyttövalmis 18V P4A -akkupuhallin toimitetaan laturin ja yhden 2,5 Ah:n 18V POWER FOR ALL -akun kanssa. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Samoja akkuja voidaan käyttää kodin ja puutarhan monissa muissa laitteissa, joten sinun ei enää tarvitse ostaa akkua jokaiselle laitteelle erikseen. Säästät rahaa ja laitteiden käyttö on joustavaa! Passion powered by GARDENA - akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka antavat tilaa luovuudelle.

Tekniset tiedot
Viitenro 14890-20
EAN-koodi 4078500054324

165.90 € 133.79 € alv. 0%Tekniset tiedot
Puhallusnopeus 100 km/h
Melu- ja tärinäarvot
Äänentehotaso, taattu (LWA) 96 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 85 dB(A)
Tärinä (ah) 2.5 m/s²