Husqvarna 450 moottorisaha

9671878-33 | Varastossa

539.00 € 434.68 € alv. 0%

Husqvarna 450 Moottorisaha

Tämä voimakas Husqvarna moottorisaha toimii hyvin metsänomistajalle. 50 kuutiosenttimetrinen moottoritilavuus kehittää erittäin paljon voimaa jopa 2,4 Kw joka riittää vaativvnkin työhön . Husqvarna 450 moottorisahan X-Torq® moottoritekniikka on ympäristöystävällinen ja erittäin polttoainetaloudellinen. Kapea sahan runko tekee sahan käytön helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Pikakorkit ja sivukiristys teräketjulle tekee Husqvarnan sahasta helppokäyttöisen. Polttoaineen tason tarkistus on helppoa tarkistusikkunasta ja sammutuskatkasia palautuu automaattisesti jolloin ei satu virheitä käynnistäessä sahaa. Tärinä vaimennus ja kaksitoiminen ketjujarru ovat luonnollisesti husqvarna 450 sahan vakiovarusteita .

Jos sahaat puita mökillä tai olet metsänomistaja niin 450 saha sopii sinulle mainiosti kaikkineen ammattimaisineen ominaisuuksineen .

Pienet ja isot pöllit katkeavat tällä sahalla nopeasti ja vaivattomasti. Husqvarna X-cut ketjulla varustettu ja 13 " 33cm laippapituudella . Tehokkaan tärinävaimennuksen ja kevyeen painon 5,1 kg ansiosta Husqvarna 450 moottorisahaa on kevyt käyttää.

Moottorisahaa käyttäessä suosittelemme käytettäväksi laadukkaita Husqvarna turvavarusteita!