GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI THS LI-18/42 SET 9705124-01

GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI THS LI-18/42 SET

9705124-01 | Varastossa

Akkukäyttöinen pensasleikkuri teleskooppivarrella korkeiden pensaiden leikkuuseen
Korkeat pensasaidat tarjoavat yksityisyyttä, mutta myös ne vaativat aika ajoin leikkaamista. Ratkaisu on GARDENAn akkukäyttöinen teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri THS 42/18V P4A. Sillä leikkaat helposti jopa kolme metriä korkeat pensasaidat. Voit unohtaa leikkaamisen huojuvilta tikkailta, sillä teleskooppipensasleikkuri mahdollistaa turvallisen leikkaamisen tukevasti maassa seisten ilman virtakaapeleiden varomista.

Selkeä LED-valo kertoo koko ajan akun varaustason. Voit leikata mukana tulevalla akulla yhdellä latauksella jopa 100 minuuttia tai vastaavasti 250 neliömetriä pensasaitaa. Teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri painaa vain 3,4 kiloa akun kanssa, siinä on ergonomisesti muotoiltu kahva ja sen painopiste on optimaalinen. Leikkuri istuu siten mukavasti ja tukevasti käteen myös silloin, kun teleskooppivarsi on säädetty pisimpään asentoon. Näin pystyt hyödyntämään koko kolmen metrin ulottuvuuden. Haluatko leikata pensasaidan päältä? Ei ongelmaa: pensasleikkurin päätä voidaan kääntää - tästä on hyötyä myös maanpeitekasvien leikkaamisessa. Ei siis enää kyykistymistä ja polvien rasittamista. Leikkuri katkaisee helposti jopa 16 millimetrin paksuiset oksat: optimoitu terägeometria varmistaa, että leikkaaminen on tehokasta ja siistiä. 42 cm:n levyisellä terällä siistit pensasaitasi helposti koko leveydeltä. Jos haluat kuljettaa teleskooppivarrella varustettua pensasleikkuria tai siirtää sen säilytykseen, voit purkaa sen kahteen osaan helposti ilman työkaluja.

GARDENAn käyttövalmis teleskooppivarrella varustettu akkukäyttöinen pensasleikkuri THS 42/18V P4A toimitetaan laturin ja 18 V:n POWER FOR ALL -akun kanssa. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Akku on siten yhteensopiva kodin ja puutarhan monien muiden laitteiden kanssa, joten sinun ei enää tarvitse ostaa akkua jokaiselle laitteelle erikseen. Säästät rahaa ja laitteiden käyttö on aina joustavaa! Passion powered by GARDENA - akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka antavat tilaa luovuudelle.

Tekniset tiedot
Viitenro 14732-20
EAN-koodi 4078500054287

  209.90 € 169.27 € alv. 0%  

GARDENAn akkukäyttöisellä THS 42/18V P4A -pensasleikkurilla jopa kolme metriä korkeiden pensasaitojen
leikkaaminen sujuu vaivattomasti. Työskentely onnistuu turvallisesti ja tukevasti maassa seisoen. Teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri painaa vain 3,4 kg akun kanssa, siinä on ergonomisesti muotoiltu kahva ja sen painopiste on optimaalinen. Leikkuri saa tukevan otteen myös silloin, kun teleskooppivarsi on säädetty pisimpään asentoon, ja pensasaitojen yläosan voi siistiä maasta käsin. Kääntyvästä leikkuupäästä on hyötyä myös maanpeitekasvien leikkaamisessa, kun kyykistely jää pois. Optimoitu terägeometria varmistaa, että leikkaaminen on tehokasta ja siistiä. 42 cm leveä leikkuuterä leikkaa jopa 16 mm:n paksuiset oksat. Selkeä LED-valo kertoo akun varaustason. Kuljetusta varten pensasleikkuri voidaan helposti purkaa kahteen osaan ilman työkaluja.

Moottorin tiedot
Akun jännite 18 V
Akun tyyppi Li-Ion
Vakiovarusteet
Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä 1
Terän pituus 42 cm
Terän väli 16 mm
Melu- ja tärinäarvot
Äänentehotaso, taattu (LWA) 90 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 72 dB(A)
Tärinä (ah) 1 m/s²