GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI CC LI-18/50 RUNKO 9705121-01

GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI CC LI-18/50 RUNKO

9705121-01 | Tilaustuote

Kätevä akkukäyttöinen pensasleikkuri keskikokoisille pensasaidoille
Johdoton, kätevä, kevyt ja helppokäyttöinen: GARDENAn akkukäyttöinen pensasleikkuri ComfortCut 50/18V P4A auttaa leikkaamaan keskikokoiset pensasaidat vaivattomasti.

Selkeä LED-valo kertoo koko ajan akun varaustason, joten tiedät aina, milloin on aika pitää tauko, ladata akku tai vaihtaa leikkuriin toinen akku. Pensasleikkuri on yhteensopiva kaikkien 18 V:n akkujen kanssa, jotka kuuluvat POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään. Voit käyttää pensasleikkuria yhdellä latauksella jopa 135 minuuttia tai vastaavasti leikata jopa 450 neliömetriä pensasaitaa riippuen siitä, minkä tyyppinen akku sinulla on käytössä.

ErgoLine-kahva on varustettu integroidulla liipaisinpainikkeellaö. 50 cm pitkällä terällä varustettu pensasleikkuri istuu aina käteen miellyttävästi työskentelyasennosta riippumatta. Kun leikkaat maanpinnan tai seinien läheltä, terän kärjessä oleva suojus varmistaa, että terät eivät vahingoitu. Optimaalinen terägeometria takaa aina helpon, siistin leikkuun - ilman keskeytyksiä. Lopputulos tekee varmasti vaikutuksen! ComfortCut-pensasleikkurilla pensasaidan leikkaaminen ei enää ole väsyttävää tai pitkästyttävää, vaan työ valmistuu hetkessä.

GARDENAn akkukäyttöinen trimmeri ComfortCut 50/18V P4A toimitetaan ilman akkua ja laturia. Se on yhteensopiva kaikkien 18 V:n akkujen kanssa, jotka kuuluvat POWER FOR ALL ALLIANCEen, yhteen suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Samoja akkuja voidaan käyttää monissa eri laitteissa kotona ja puutarhassa. Säästät rahaa ja laitteiden käyttö on joustavaa! Passion powered by GARDENA - akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka antavat tilaa luovuudelle.

Tekniset tiedot
Viitenro 14730-55
EAN-koodi 4078500054256

  119.90 € 96.69 € alv. 0%  

Johdoton, kevyt, turvallinen ja helppo käyttää: GARDENAn akkukäyttöinen pensasleikkuri ComfortCut 50/18V P4A sopii täydellisesti keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. LED-valo ilmaisee akun jäljellä olevan varaustason. Pensasleikkurin yläosan kiertävä ErgoLine-kahva istuu täydellisesti käteen ja on varustettu integroidulla liipaisimella. 50 cm pitkän terän geometria on optimaalinen, mikä varmistaa luotettavan ja leikkuun. Maanpinnan ja seinien läheltä leikattaessa terän kärjessä oleva suojus varmistaa, etteivät terät vahingoitu. Toimitus ilman akkua ja laturia. 

Vakiovarusteet
Terän väli 20 mm
Melu- ja tärinäarvot
Äänentehotaso, taattu (LWA) 94 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 84 dB(A)
Tärinä (ah) 1.9 m/s²