GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI CC LI-18/50 AKULLA 9705120-01

GARDENA AKKUPENSASLEIKKURI CC LI-18/50 AKULLA

9705120-01 | Varastossa

Kätevä akkukäyttöinen pensasleikkuri keskikokoisille pensasaidoille
Johdoton, kätevä, kevyt ja helppokäyttöinen: GARDENAn akkukäyttöinen pensasleikkuri ComfortCut 50/18V P4A auttaa leikkaamaan keskikokoiset pensasaidat vaivattomasti.

Mukana tulevalla akulla leikkaat yhdellä latauksella jopa 45 minuuttia tai vastaavasti 150 neliömetriä pensasaitaa. Selkeä LED-valo kertoo koko ajan akun varaustason. Näin tiedät, milloin on aika pitää tauko, ladata akku tai vaihtaa laitteeseen toinen akku.

ErgoLine-kahva on varustettu integroidulla liipaisinpainikkeella. 50 cm pitkällä terällä varustettu pensasleikkuri istuu aina käteen miellyttävästi työskentelyasennosta riippumatta. Kun leikkaat maanpinnan tai seinien läheltä, terän kärjessä oleva suojus varmistaa, että terät eivät vahingoitu. Optimaalinen terägeometria takaa aina helpon, siistiin leikkuun ilman keskeytyksiä. Lopputulos tekee varmasti vaikutuksen! ComfortCut-pensasleikkurilla pensasaidan leikkaaminen ei enää ole väsyttävää tai pitkästyttävää, vaan työ valmistuu hetkessä.

GARDENAn käyttövalmis ComfortCut 50/18V P4A -akkupensasleikkuri toimitetaan laturin ja 18 V:n POWER FOR ALL -akun kanssa. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Akku on siten yhteensopiva kodin ja puutarhan monien muiden laitteiden kanssa, joten sinun ei enää tarvitse ostaa akkua jokaiselle laitteelle erikseen. Säästät rahaa ja laitteiden käyttö on aina joustavaa! Passion powered by GARDENA - akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka antavat tilaa luovuudelle.

Tekniset tiedot
Viitenro 14730-20
EAN-koodi 4078500054249

  175.90 € 141.85 € alv. 0%  

Johdoton, kevyt, turvallinen ja helppo käyttää: GARDENAn akkukäyttöinen pensasleikkuri ComfortCut 50/18V P4A sopii täydellisesti keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. LED-valo ilmaisee akun jäljellä olevan varaustason. Pensasleikkurin yläosan kiertävä ErgoLine-kahva istuu täydellisesti käteen ja on varustettu integroidulla liipaisimella. 50 cm pitkän terän geometria on optimaalinen, mikä varmistaa luotettavan ja leikkuun. Maanpinnan ja seinien läheltä leikattaessa terän kärjessä oleva suojus varmistaa, etteivät terät vahingoitu. 

GARDENAn käyttövalmis akkupensasleikkuri ComfortCut 50/18V P4A toimitetaan laturin ja 18 V:n POWER FOR ALL -akun kanssa. Siinä riittää tehoa jopa 45 minuutin leikkaamiseen. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Akku on yhteensopiva kodin ja puutarhan monien muiden laitteiden kanssa.

Moottorin tiedot
Akun jännite 18 V
Akun tyyppi Li-Ion
Vakiovarusteet
Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä 1
Terän pituus 50 cm
Terän väli 20 mm
Melu- ja tärinäarvot
Äänentehotaso, taattu (LWA) 94 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 84 dB(A)
Tärinä (ah) 1.9 m/s²